Baby Center - Specijalist za sigurnost

Baby Center - Specijalist za sigurnost

Odabir prave autosjedalice ključan je za sigurnost vašeg djeteta. Bez obzira na to pripremate li se za dolazak novorođenčeta ili idete na put sa starijim djetetom, važno je posvetiti se provjeri ispravnosti postojeće autosjedalice i po potrebi kupnji nove, prikladnije autosjedalice

Najsigurniji zagrljaj koji možete dati svojoj bebi

Kada dođe vrijeme za kupnju dječje autosjedalice, sigurnost je ključni element na koji roditelji obraćaju najviše pažnje. Naravno, pri odabiru prave autosjedalice ne treba zanemariti ni druge, jednako važne kriterije koji utječu na dobrobit, udobnost i korištenje djeteta.

Potrebno je odabrati autosjedalicu koja odgovara Vašem djetetu, Vama, a prikladna je i za Vaše vozilo. Autosjedalica mora odgovarati tjelesnoj visini djeteta, a montaža također treba biti jednostavna i s minimalnom mogućnošću pogreške u skladu s uputama proizvođača.

Kao specijalizirani ponuđač sigurnosne opreme za djecu, nastojimo osigurati da asortiman autosjedalica u našim poslovnicama bude uistinu visokokvalitetan, s ponudom za sve veličine i sve dobne skupine. Stoga se prije odluke posavjetujte s našim prodajnim osobljem koje vam stoji na raspolaganju stručnim savjetima i korisnim informacijama, a po potrebi će vam pomoći i pri postavljanju autosjedalice u vaše vozilo.

Zašto kupiti autosjedalicu u Baby Centeru?

Budući da imamo širok i kvalitetan izbor, a naši prodavači su stručno osposobljeni, neprestano prate inovacije, educiraju se i dobivaju povratne informacije iz prakse iz prve ruke.

Tu smo za vas.

Vaš Baby Center