Dodaci za kolica

Dodaci za kolica

Za još praktičniju upotrebu kolica, praktičnost roditeljima i udobnost vožnje djeteta u njima, za većinu kolica možete kupiti razne dodatke. Riječ je o malim, ali iznimno funkcionalnim i promišljeno dizajniranim dodacima koji šetnje s kolicima koji ih čine još ugodnijim i udobnijim. Dodaci će osigurati opuštena kolica tijekom cijele godine, u različitim godišnjim dobima i u svim vremenskim uvjetima.

Koji dodaci za kolica trebam?

Naša ponuda uključuje širok izbor univerzalnih dodataka ili onih koji su savršeno prilagođeni odabranim modelima dječjih kolica. Zimske vreće, podloge za sjedalo, suncobrani, torbe za pelene i organizatori, kišne navlake, mreže protiv komaraca, dodatne sjedne jedinice i tzv. buggyboards za prijevoz drugog djeteta. U ovoj kategoriji možete pronaći i dodatke za boce, prednje štitnike, torbe, podloge za sjedeći dio i ostale dodatke.

Torba za pomagala

Kada idete u šetnju s kolicima, torba je obavezan dodatak. U nju pospremite najpotrebnije stvari za hranjenje i njegu bebe. Torbe obično imaju mnogo pretinaca unutra i pretince izvan torbe, u koje možete pregledno spremiti sve svoje potrepštine (bočice, posudice, pelene, kozmetiku, kašice, igračke, rezervnu odjeću...). Pretinac za mokre stvari svakako je neizostavan. Torbe za pelene sadrže i podlogu za prematanje, koja omogućuje brzo i jednostavno mijenjanje pelena bebi bilo gdje i bilo kada. Torbe su dostupne u različitim bojama i uzorcima, uglavnom u onima koji odgovaraju bojama i uzorku odabranih kolica.


Suncobran

Ponekad, kada je sunce jako, zaštitni krović kolica neće biti dovoljan. Suncobrani osiguravaju potpunu zaštitu od sunca jer onemogućuju da izravna sunčeva svjetlost dopre do osjetljive kože djeteta, blokiraju UV zrake i sprječavaju da sunce sije u djetetove oči. Dostupna su u raznim izvedbama - klasični suncobrani, tende, tende s prozorom,... Sjenila koja se mogu kombinirati uz odabrana kolica obično su dostupna u istoj boji i uzorku kao i kolica.



Navlaka za kišu

Idete u šetnju po lošem vremenu? Zašto ne! Uz pomoć kišne navlake možete bezbrižno ići u šetnju s kolicima čak i u slučaju magle, kiše ili snijega. Kišna navlaka u potpunosti okružuje košaru ili sjedalo kolica i na taj način štiti dijete od vremenskih utjecaja (kiše, vjetra, snijega), te ga održava suhim, čak i kada vas kap kiše uhvati u šetnji. Za kvalitetnu zaštitu preporučujemo korištenje kišne navlake prilagođene kolicima.


Mreža protiv komaraca

Zaštitna mreža protiv komaraca štiti dijete posebno u toplim ljetnim danima od neugodnih insekata kao što su komarci, pčele, ose i muhe.


Zimska vreća

Zimska vreća je namijenjena za korištenje u hladnijim danima, kada je potrebna dodatna toplinska zaštita djeteta u šetnji. Lako se postavlja u kolica i daje dodatnu toplinu. Zimske vreće su zaštićene nepromočivom podstavom.



Buggyboard za prijevoz drugog djeteta

Što učiniti kada je starije dijete umorno i želi se provozati, a nema mjesta u kolicima? Jednostavno pričvrstite buggyboard nastavak za okvir kolica, spustite ga na pod i starije dijete sada će uživati ​​u šetnji. Iako se neki univerzalni dodaci za prijevoz drugog djeteta mogu postaviti na gotovo sva kolica, prije kupnje dodatka raspitajte se u trgovini hoće li se dodatak moći montirati na vaša kolica.


Dodatak za bočicu

Nastavak za bočicu brzo i jednostavno pričvrstite na okvir kolica, pazite da osvježenje vašem mališanu ili vama bude uvijek pri ruci.


Podloga za kolica

Mekana i udobna podloga osigurat će još udobniju vožnju. Obično je izrađena od laganog, prozračnog materijala (npr. mreža) i sprječava prekomjerno znojenje te osigurava optimalnu cirkulaciju zraka. Također štiti vaša kolica od prljavštine. Lako se postavlja i može se prati u perilici.


Adapteri

Nastavci koji olakšavaju i osiguravaju postavljanje košare za novorođenče, autosjedalice ili sportskog dijela na okvir kolica. Dostupno u kompletu s kolicima ili se prodaje zasebno.


Provjerite našu ponudu dodataka za kolica

Dodaci za pojedine modele dječjih kolica ili univerzalni - oboje imamo u ponudi, stoga slobodno posjetite naše fizičke trgovine ili provjerite ponudu dodatne opreme za kolica u našoj internet trgovini.

Za još više savjeta, pozivamo vas da preporučujemo da pročitate blog: 'Kako odabrati dječja kolica'.

Dobrodošli u obitelj.
Vaš Baby Center