Po autosjedalicu u Baby Center

Po autosjedalicu u Baby Center

Vaše dijete je vaše najveće blago, stoga vjerujemo da ćete za njega odabrati autosjedalicu u kojoj će sigurno i udobno putovati na kraće i duže relacije. Kako bismo vam olakšali odluku, pripremili smo za vas nekoliko razloga zašto je kupnja dječje autosjedalice u Baby Centeru prava odluka!

Stručno savjetovanje u trgovinama:

Vaše dijete je vaše najveće blago. Stoga vam je potrebna autosjedalica u kojoj će vaše dijete sigurno i udobno putovati na kratke i velike udaljenosti. Prije nego što odaberete model autosjedalice, razmislite koja su vaša sigurnosna očekivanja i koliko ste novca spremni dati za autosjedalicu.
Za pomoć se obratite našem prodajnom djelatniku koji će Vam biti na raspolaganju savjetom, a po potrebi će Vam pomoći i u ugradnji autosjedalice u Vaše vozilo.

Ovlašteni servis:

Svjesni smo da unatoč pažljivoj i savjesnoj uporabi može doći do raznih nedostataka ili oštećenja proizvoda. Zato u Baby Centru nudimo i servis - za sve veće brendove koji se kupuju kod nas (Cybex, FreeON, Britax Römer, Maxi-Cosi, ...), a vršimo i popravke ostale opreme za bebe odabranih brendova.

Rezervni dijelovi i dodatna oprema:

Kod nas možete kupiti i razne rezervne dijelove: ljetne i zimske navlake, nastavke za boce, zaštitu za autosjedalice, organizatore, retrovizore za gledanje djeteta na stražnjoj klupi, stiropor presvlake za autosjedalice. Servisu možete kontaktirati putem online obrasca ili kontaktirati naše prodajno osoblje za dodatne informacije.

Zamjenska autosjedalica:

Za vrijeme servisiranja Vaše autosjedalice kada nije dostupna za korištenje, potrudit ćemo se da Vam omogućimo korištenje zamjenskog proizvoda. Za dogovor oko zamjenskih proizvoda kontaktirajte jednu od naših trgovina.

Zajamčena kvaliteta:

Vaše dijete zaslužuje samo najbolje. U Baby Centru veliku važnost pridajemo sigurnosti, pa ćete u asortimanu autosjedalica pronaći samo sjedalice koje svojim funkcionalnostima zadovoljavaju najviše sigurnosne standarde. Autosjedalice u ponudi imaju 3 godine jamstva. Jamstvo na svoju dječju autosjedalicu provjerite u našim trgovinama ili na www.babycenter.hr

Izdavanje potvrde o nesposobnosti:

Kada je autosjedalica sudjelovala u prometnoj nesreći, kao takva više nije prikladna za daljnju upotrebu. U tom slučaju, u svrhu naknade štete od strane Vašeg osiguravajućeg društva (ako je dio pokrića iz police osiguranja), možemo izdati potvrdu proizvođača, koja također dokazuje potonje. Za više informacija kontaktirajte naše prodajno osoblje.

Mogućnost dostave na kućnu adresu i internet kupnja

Ako niste u mogućnosti sami preuzeti autosjedalicu, naši prodavači rado će vam pomoći i organizirati dostavu na kućnu adresu već sljedeći dan. Dostava proizvoda naručenih u internet trgovini www.babycenter.hr u vrijednosti od najmanje 40 eura je besplatna.

Različiti načini plaćanja:

Svjesni smo da kupnja autosjedalice i općenito dječje opreme predstavlja važnu investiciju. Stoga nudimo razne načine plaćanja, uključujući obročno plaćanje do 12. Obročno plaćanje moguće je i u internet trgovini.

Mi smo prava adresa za vaša pitanja

Kupnja dječje autosjedalice jedna je od stvari koje moramo obaviti prije dolaska bebe. Tu je i čitav niz raznih dodataka koje moramo pripremiti za novog člana obitelji. Budući da vremena nema puno, Baby Center bi trebao biti adresa na kojoj možete nabaviti sve što vam treba. Rado ćemo vam pomoći i voditi vas kroz prekrasno razdoblje trudnoće i života s vašim djetetom.

Još uvijek niste uvjereni da smo mi pravo rješenje za vas?

Još uvijek oklijevate, imate nedoumica ili trebate konkretan odgovor? Kontaktirajte nas putem obrasca na web stranici. Rado ćemo pronaći rješenje i pružiti Vam dodatne informacije.

Dobrodošli u obitelj

Vaš Baby Center