Prvi put na plaži s bebom

Prvi put na plaži s bebom

Prvo kupanje u moru, prva potraga za školjkicama, prvi odmor u hladu… pripremite se za stvaranje nezaboravnih uspomena!

1. Spakirajte se i vozite

Na plažu krenite sportskim kolicima. Osim što su lagana i praktična, sve što vam treba za plažu - igračke, ručnici, hrana i piće, stane u prostranu košaru za pohranu

JOOLZ Kišobran kolica Aer+ chic renaissance taupe

2. Potražite svoje mjesto

Najbolje je pronaći mjesto na sredini plaže kako vas plima ili oseka ne bi pomicale. Rasprostrite svoj šator kako biste bebi osigurali potreban hlad za vrijeme igre na plaži, a za ugodan san potražite mjesto u prirodnom hladu, okruženi drvećem. 

LUDI šator za plažu

3. Pobrinite se za zaštitu od sunca

Obavezan dodatak svake torbe za plažu je krema s faktorom. Za bebe i djecu se preporuča vodootporna krema s vrlo visokim faktorom zaštite, a potrebno ju je redovito obnavljati jer njezina učinkovitost s vremenom pada.

BAMBO NATURE mlijeko sa zaštitnim faktorom

4. Ne zaboravite pelene

Na putu do plaže i natrag beba bi trebala nositi normalnu pelenu kako bi se izbjegle nezgode. Na plaži joj presvucite pelenu za plivanje koja zahvaljujući sustavu obloga i umetaka koji upijaju vlagu, čini dječju kožu maksimalno suhom na kopnu. Pelena se nakon kupanja jednostavno opere u perilici rublja i spremna je za višekratno korištenje.

LÄSSIG pelene za plivanje, za višekratnu upotrebu

5. Opustite se i uživajte

Zašto ne uzeti mali bazen na plažu? Napunite ga morskom vodom i vaša beba može uživati u vodi tik do vašeg ručnika u hladu.

SWIM ESSENTIALS SWIM ESSENTIALS dječji bazen Abstract 100 cm

6. Ponesite odgovarajuću odjeću

Sunce može biti prejako za vašu bebu unatoč zaštitnoj kremi i šatoru, stoga ne zaboravite laganu odjeću i šeširić. Pamučna majica i šeširić sa zaštitom za vrat pružit će dodatnu zaštitu osjetljivoj bebinoj koži.

STERNTALER kapa sa zaštitom