Strollerica recenzira: Joolz Day5 – nova era dječjih kolica

Strollerica recenzira: Joolz Day5 – nova era dječjih kolica

Kada je u pitanju dječja oprema, svaki roditelj traži savršen spoj između stila, praktičnosti i udobnosti. Savršen spoj podrazumijeva i kvalitetno uložen novac, što Joolz opravdava svojom nadaleko poznatom desetogodišnjom garancijom. Od trenutka kada smo prvi put isprobali Joolz Day⁵, bilo je jasno da su ovo kolica koja nude vrhunske karakteristike.

ZA

  • Savršeno udobna i prozračena košara za novorođenče
  • Proširivi krović za dodatnu zaštitu
  • Inovativni klizajući mehanizam sjedišta za glatko spuštanje u ležeći položaj
  • Veća košara za kupovinu s kapacitetom od 10 kg
  • Jednostavno rukovanje i sklapanje
  • Desetogodišnja garancija   

PROTIV

  • Cijena je nešto viša, ali opravdana kvalitetom
  • Dok je košara za novorođenče u opticaju, zauzeti će nešto više prostora u autu   

Usporedba s Day+

Primijetila sam odmah znatno smanjenje težine, što ih čini lako upravljivima, dok istovremeno pružaju nevjerojatnu stabilnost. Idealno za gradsku vožnju po raznovrsnim terenima i brze šetnje. Joolz Day⁵ donosi brojne nadogradnje u odnosu na Joolz Day+

Košara za novorođenče

Madrac od lyocella je mekši i prozračniji, omogućuje bolju regulaciju temperature te može akomodirati bebe do minimalno 75 cm duljine (ili 9 kilograma). Osmišljen je da pruži adekvatnu potporu dječjoj glavi i vratu. Proširivi krović pruža dodatnu zaštitu od sunca, što je savršeno za ljetne šetnje – uz obavezno otvorene ventilacijske otvore koji doprinose smanjenju CO2 u samoj košari. 

Više prostora za sve vaše potrebe

Košara za stvari kod Day⁵ modela je dvostruko veća nego kod Day+, s kapacitetom od 10 kg. To znači da možemo ponijeti sve potrebne stvari za našu bebu, pa čak i malo više

Podesiva upravljačka ručka

Jedna od stvari koja posebno znači visokim roditeljima je podesiva ručka, prilagodiva do visine od 113 cm.

Težina i manevriranje

Day⁵ je gotovo 2 kg lakši od svog prethodnika, što ga čini mnogo lakšim za rukovanje i prenošenjeManevriranje ovim kolicima je nevjerojatno jednostavno zahvaljujući novim, većim prednjim kotačima. Podjednako važna stavka svim roditeljima je i dovoljno prostora za slobodan hod koji omogućuje nesmetano hodanje bez obzira na dužinu vašeg koraka.

Klizajući mehanizam sjedišta

Ova funkcija omogućuje da se sjedište iz ergonomskog “L” položaja za sjedenje jednim glatkim pokretom pretvori u potpuno ravni ležeći položaj. Ovo je posebno korisno tijekom dugih šetnji kada je beba umorna i treba se odmoriti. Proces je nevjerojatno jednostavan – doslovno spuštate sjedište u ležeći položaj jednom rukom, dok ono pritom klizi.

Produljena garancija za vašu sigurnost

Uz sve ove inovacije, Joolz Day⁵ dolazi s desetogodišnjom garancijom, što dodatno govori o kvaliteti ovog proizvoda. Onog trena kad kupite Joolz kolica, potrebno je registrirati se na njihovoj službenoj stranici, kako bi vaših 10 godina garancije bilo aktiviranoI ne samo to – odlučite li se proslijediti kolica dalje, garancija ide skupa s njima!

Sve detalje u vezi novog modela Joolz Day 5 kao i recenziju na temelju iskustva Strollerice tijekom korištenja ovih kolica pročitajte na njezinom blogu