Zašto kupiti kolica u Baby Centru?

Zašto kupiti kolica u Baby Centru?

Za Vas smo pripremili nekoliko konkretnih razloga zašto je za kupnju dječjih kolica Baby Center najbolji izbor!


STRUČNO SAVJETOVANJE U TRGOVINAMA

Vaše dijete je vaše najveće blago. Zato su Vam potrebna kolica u kojima će Vaše dijete biti sigurno i u kojima će vožnja uvijek biti udobna, a pritom će kolica odgovarati Vašem životnom stilu i financijskim mogućnostima. Prije nego što odaberete model kolica koji su vas se dojmili svojim dizajnom ili koje ste vidjeli na reklami, razmislite koje su vaše stvarne potrebe i želje te se posavjetujte s našim stručnim osobljem. Preporučujemo da isprobate nekoliko različitih modela kolica i dobro razmislite prije konačne odluke o kupnji ovako važnog proizvoda. Naši savjetnici rado će vam pomoći u tome. Više od 30 godina iskustva, stručno osposobljeni prodavači i dokazano povjerenje naših zadovoljnih kupaca stavljaju Baby Center na prvo mjesto pri odabiru dječjih kolica.Vaše dijete zaslužuje najbolja kolica. U Baby Centru, osim sigurnosti i udobnosti kolica, veliku važnost pridajemo i brendovima koji su svjetski lideri u kreiranju novih standarda i trendova, a koji svojim dizajnom i praktičnošću privlače pažnju suvremenih roditelja. Bilo da odaberete talijanski dizajn, nizozemsku ekološku osviještenost ili njemačku inovativnost, praktičnost i dizajnersku smjelost - Baby Center je vaša prva i posljednja stanica pri odabiru dječjih kolica.Vaše dijete zaslužuje najbolja kolica. U Baby Centru, osim sigurnosti i udobnosti kolica, veliku važnost pridajemo i brendovima koji su svjetski lideri u kreiranju novih standarda i trendova, a koji svojim dizajnom i praktičnošću privlače pažnju suvremenih roditelja. Bilo da odaberete talijanski dizajn, nizozemsku ekološku osviještenost ili njemačku inovativnost, praktičnost i dizajnersku smjelost - Baby Center je vaša prva i posljednja stanica pri odabiru dječjih kolica.

NAJVEĆA PONUDA BRENDOVA, MODELA I BOJI KOLICA NA JEDNOM MJESTU

Vaše dijete zaslužuje najbolja kolica. U Baby Centru, osim sigurnosti i udobnosti kolica, veliku važnost pridajemo i brendovima koji su svjetski lideri u kreiranju novih standarda i trendova, a koji svojim dizajnom i praktičnošću privlače pažnju suvremenih roditelja. Bilo da odaberete talijanski dizajn, nizozemsku ekološku osviještenost ili njemačku inovativnost, praktičnost i dizajnersku smjelost - Baby Center je vaša prva i posljednja stanica pri odabiru dječjih kolica.

VEĆINA KOLICA DOSTUPNA JE ODMAH

U našim najvećim trgovinama postoji širok izbor modela kolica i boja koji su dostupni odmah. Nema čekanja. Ako imate posebne želje ili odabrana kolica koja trenutno nemamo na stanju, potrudit ćemo se da kolica stignu u najkraćem mogućem roku!

SLUŠAMO POSEBNE ŽELJE KUPACA

Imate li posebnu želju po pitanju kombinacije boja ili materijala kolica ili pak želite kolica dizajnirana od strane svjetski poznatih dizajnera - Baby Center vam takve želje ispunjava. Posebne kolekcije i dodaci u različitim bojama učinit će Vaša kolica jedinstvenima i prepoznatljivima.

CIJENA JE BITNA

U Baby Centru se trudimo biti što pristupačniji svim našim kupcima. Zato našu ponudu dječjih kolica svakodnevno obogaćujemo novim modelima. Želimo zadovoljiti potrebe svih naših kupaca koji imaju različite financijske mogućnosti, potrebe i želje. Kao član našeg kluba svakodnevno možete iskoristiti razne pogodnosti, popuste, klupske cijene i bonuse pri kupnji kolica i ostalih proizvoda u skladu s oglašenom akcijom. Pridružite se našem klubu vjernosti i prijavite se za newsletter kako biste bili u tijeku sa svim aktualnim promocijama.

ŠIROKA PONUDA DODATAKA

Pri kupnji dječjih kolica bitan je i izbor prve autosjedalice. U Baby Centru svjesni smo da nam je sigurnost djeteta na prvom mjestu od prvog putovanja. Zato nudimo mogućnost odabira autosjedalice koja se može postaviti na vaša kolica. Vodimo računa da je sigurnost djeteta najvažnija, stoga ćemo vas rado informirati o najnovijim testovima, trendovima i zakonskim odredbama. Naravno, pokazat ćemo vam i kako pravilno postaviti autosjedalicu u svoj automobil. Osim autosjedalice, važno je odabrati i razne dodatke - suncobran, torbu za potrepštine, prostirku, zimsku vreću, kišnu navlaku... kako bi vožnja kolicima bila još zanimljivija djetetu odaberite slatku igračku koja se može staviti na kolica.

MOGUĆNOST KUPNJE KOLICA I U INTERNET TRGOVINI

Iako se naše trgovine nalaze u najvećim gradovima i lako su dostupne, naši proizvodi dostupni su i u online trgovini. Prije kupnje kolica pročitajte detaljan opis kolica, video s prezentacijom kolica, te aktualnu cijenu kolica. U Internet trgovini također možete provjeriti u kojim našim trgovinama je proizvod trenutno na zalihi. Za dodatna pitanja možete nam pisati na internet.trgovina@babycenter.hr .

GARANTIRANA KVALITETA

Veliki dio naše ponude dječjih kolica ima i garanciju do 3 godine na besprijekoran rad kolica, tj. na kvalitetu kolica. Jamstvo na vaša kolica provjerite u našim trgovinama ili u Internet trgovini.

OVLAŠTENI SERVIS

Svjesni smo da unatoč pažljivom i savjesnom korištenju kolica može doći do raznih kvarova ili istrošenosti proizvoda. Zato u Baby Centru nudimo i servis - za sve veće brendove koji se kupuju kod nas (Joolz, Maxi-Cosi, FreeON, ...), a vršimo i popravke ostale opreme za bebe odabranih brendova. Kod nas možete kupiti i razne rezervne dijelove: navlake, kotače, ručke za kolica i stiropor presvlake za autosjedalice. Za sva pitanja obratite se našim djelatnicama u trgovinama. Rado će Vam pomoći.

ZAMJENSKA KOLICA

Tijekom servisiranja Vaših kolica, kada ista nisu dostupna za korištenje, potrudit ćemo se da Vam omogućimo korištenje zamjenskih kolica. Kako biste dogovorili zamjenska kolica, kontaktirajte jednu od naših trgovina.

TREBATE LI SAVJET I POMOĆ U VEZI SA SASTAVLJANJEM I ODRŽAVANJEM KOLICA?

Nema problema, možemo vam pomoći i u tome. Kod kupnje kolica po želji Vam možemo pomoći da kolica sklopite. Za dodatna pitanja nazovite bilo koju od naših trgovina ili naš besplatni telefon 0800 913 013 (od 9 do 16 ). S kolicima možete posjetiti i neku od fizičkih trgovina gdje će vam naši prodavači rado pomoći oko svih pitanja. 

MOGUĆNOST DOSTAVE KOLICA NA KUĆNU ADRESU

Ako niste u mogućnosti sami preuzeti kolica, naši prodavači će vam rado pomoći i u najbržem roku organizirati dostavu kolica na kućnu adresu. Dostava proizvoda naručenih u online trgovini u vrijednosti od najmanje 40 € ( 301,38 kn ) je besplatna.

RAZLIČITI NAČINI PLAĆANJA I MOGUĆNOST OBROČNOG PLAĆANJA

Shvaćamo da je kupnja kolica značajna investicija. Zato vam nudimo različite načine plaćanja, uključujući obročno plaćanje do 12 mjeseci. Za više informacija posjetite našu web stranicu ili pitajte na blagajni fizičke trgovine.

BABY CENTAR JE PRAVA ADRESA ZA SVA VAŠA PITANJA PRIJE DOLASKA BEBE

Kupnja kolica jedna je od stvari koje moramo obaviti prije dolaska bebe. Tu je i čitav niz raznih dodataka koje moramo pripremiti za novog člana obitelji. Budući da vremena nema puno, Baby Center bi trebao biti adresa na kojoj možete nabaviti sve što trebate i želite. Rado ćemo vam pomoći i voditi vas kroz prekrasno razdoblje trudnoće i života s vašim mališanom.

Još uvijek niste uvjereni da smo mi pravo rješenje za vas?

Još uvijek oklijevate, imate nedoumica ili trebate konkretan odgovor? Kontaktirajte nas putem obrasca na web stranici. Rado ćemo pronaći rješenje i pružiti Vam dodatne informacije.Dobrodošao u obitelj.

Vaš Baby Center